Hälso- & livsstilsanalys med verktyg som tung- & ansiktsdiagnostik och coaching i paket

Holistisk hälso- & livsstilsanalys – Så går det till

Jag använder terapimetoder från funktionsmedicin, kinesisk medicin och homeopati. Inför mötet får du fylla i ett gediget livsstilsformulär samt skicka in bilder på tunga och ansikte. Jag analyserar därefter din livsstil i kombination med ansikts- och tungdiagnostik för att se var du har ev. obalanser och hur du kan stötta upp din kropp med individuell anpassad näring, kost, tillskott och hälsonycklar. Under mötet går vi igenom ditt nuvarande hälsotillstånd samt hur du kan förändra din livsstil för att återfå energi, ork och balans. Jag ger dig individuella rekommendationer och verktygen för att du ska nå ett bättre mående.

Bokar du något av hälsopaketen så möts vi flera gånger för uppföljning, anpassning, justeringar och utveckling beroende på hur långt du kommit i din resa. Kom ihåg att det är du som gör det stora jobbet! Jag finns till för frågor och stöd under tiden. Du är värdefull och förtjänar att må bra!

Kom ihåg att det är du som gör det stora jobbet! Jag finns till för frågor och stöd under tiden.

​Ansikts- & tungdiagnostik

Ansiktsdiagnostik
Tungdiagnostik

Diagnostik av ansikte och tunga har sina rötter i kinesisk medicin och är en metod för att se och analysera din hälsa inifrån och ut. Olika reflexzoner i ansikte och tunga indikerar hur dina organ mår på insidan som t.ex. mage, tarm och matsmältningsapparaten. Genom att analysera form, vitalitet, fukt, beläggning och sprickor på tungan ger det indikation på obalanser i kroppen och vad som behöver stöttas upp. Ansiktet kan också spegla hur vi mår på insidan. Här tittar jag på rodnader, utslag, linjer, svullnad, påsar under ögonen m.m. Tung- och ansiktsdiagnostik är ett centralt verktyg i kinesisk medicin som jag använder i min hälsoanalys där jag hjälper dig till holistisk hälsa.

Hälso- & livsstilsanalys

Jag gör därefter en grundlig hälsoanalys där jag väver in livsstil och tung- och ansiktsdiagnostik. I vårt möte presenterar jag ditt nuläge och förklarar vad jag sett i analysen, om det finns obalanser och ger rekommendationer hur du kan stötta upp kroppen på ett hållbart sätt. Vi har en dialog där alla frågor är välkomna.

Rekommendationer

Varje rekommendation är individuell och anpassad efter dina behov och som kommit fram i analysen av din hälsa och livvstil. Det kan t.ex. vara hälsonycklar som att reducera stress, djupandning, meditation och/eller kostomläggning, näringstillskott, homeopati och cellsalter för att stötta upp och återfå mer balans. I vissa fall kan det även behöva göras olika tester och blodprov, men inte alltid.

Holistisk coaching / samtal – så går det till

Känner du dig vilsen i livet?

Vad brottas du med för utmaningar? 

Känner du dig trött, stressad, ångest, utmattad och vet inte riktigt var du ska börja?

Jag hjälper dig med det inre arbetet du behöver göra för att nå den förändring du längtar efter. Personlig livscoaching och vägledande samtal utifrån helheten där sinne, kropp och själ hänger samman som en enhet. 

Med reflekterande och coachande samtal, vägledning och verktyg, stöttar jag dig till:

  • Att ändra ditt mindset
  • Prioritera dig själv
  • Fokusera på dina styrkor, kunskaper och erfarenheter
  • Skapa klarhet i vad vill du i livet, vad är viktigt på riktigt
  • Tacksamhet 
  • Ge dig själv egen tid och självkärlek 
  • Lyssna på din intuition och ditt hjärta
  • Leva medvetet & fullt ut
  • Utveckling av din inre kraft
  • Balans för ett hållbart liv

När du utvecklar ditt inre och får nya insikter ökar ditt välmående och du uppnår ett liv i balans som är hållbart i längden. Dina relationer förbättras både till dig själv och din omgivning.

Jag brinner för att engagera mig i människors förändringsprocess som ger meningsfullhet så att du kan leva ditt drömliv, i hållbar balans och återfå energi, hälsa & livskraft!

Varmt välkommen!

Med kärlek,

Malin