10 tillfällen | 8990:- NU Kampanj 30% 6290:-

Det stora hälsopaketet passar dig som gått med hälso-obalanser under en längre tid och är i behov av stöd och en större livsstilsförändring inom kost, fysisk och mental träning för att uppnå en hållbar hälsa och livsstil. Fokus läggs på dina behov och jag ger dig verktyg och hälsonycklar så du kan nå ditt önskade hälsoläge!

10 tillfällen

• Ett inledande coaching samtal inkl. en grundlig hälso- och livsstilsanalys á 60 min, tung- och ansiktsdiagnostik och rekommendationer

• 9 återbesök á 30 min inkl. nya hälsoanalyser och rekommendationer

• Kostråd

• Verktyg i form av hälsonycklar

Så går det till:

• Coaching online

• Vi jobbar tillsammans online upp till ca 12 månader totalt

• Inför varje tillfälle fyller du i ett omfattande hälsoformulär, digitalt

• Du får även fota ansikte och tunga och skicka till mig inför mötet

• Personlig kontakt där jag finns tillgänglig och stöttar dig under resans gång