NLP är en metod som fokuserar på att förstå och använda hur vårt sinne (neuro) kommunicerar med språket (lingvistik) och hur dessa mönster kan påverka vårt beteende (programmering). 

Det handlar om att utforska och optimera sättet vi tänker, kommunicerar och agerar för att uppnå önskade resultat och förändringar i livet. 

Modellering inom NLP handlar om att undersöka och adoptera framgångsrika tankemönster och beteenden från andra för att maximera ens egna potential och uppnå önskade resultat i olika områden av livet.

NLP Coaching

Malin Holistic använder NLP coaching och dess kraftfulla verktyg för att hjälpa och vägleda klienter i deras inre resa och personliga utveckling. NLP är otroligt kraftfullt för att få djupare förståelse för människors sinne, kommunikation och beteende. 

Nyfiken på utbildningen NLP Practitioner Deluxe?

Utbildningen NLP Practitioner Deluxe är för dig som på ett djupare plan vill förstå hur vi människor fungerar utifrån sinne, kommunikation och beteende. Det är en komplett utbildning inom ledarskap, coaching, NLP, EFT, hypnos, hypnoterapi, lag & etik, mastermind och mycket mer. 

Utbildningen leds av Alexander Herold som på att unikt, engagerat, intressant och humoristiskt sätt får alla deltagare att känna sig trygga, sedda, hörda och förstådda. Utbildningen sker online och det är flexibelt hur och när du vill delta, samt allt material finns som PDF, video och ljudfil och flera hundra timmars inspelat material. I utbildningen övar vi flera olika coaching strategier på varandra online och på boot camp och på så sätt lär vi oss både teori och praktik i en bra mix och skapar en meningsfull förståelse och gemenskap.

NLP Practitioner Deluxe utbildningen är för dig som på riktigt vill göra förändringar som gör att du vågar ta stegen som krävs för att skapa ditt drömliv! Den är för dig som vill lära dig och få mer insikter hur vi fungerar, både i det medvetna och undermedvetna. Du kommer lära dig mängder av olika strategier, modeller och verktyg för att kunna skapa förändringsprocesser som leder till önskade resultat. Det är den ultimata utbildningen för dig som vill få verktygen för att lyckas i livet och för dig som drömmer om att arbeta som coach eller terapeut.

Läs mer om här NLP Practitioner Deluxe utbildningen nedan. Om du är nyfiken, tveka inte att kontakta mig. Jag berättar gärna:

https://herold-communication.newzenler.com?affiliate=JpQtow