En Reiki healingbehandling är en metod för stressreducering och avkoppling där kropp och själ går ner i djup avslappning. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t.ex. oro, smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Den fyller på med livsenergi och skapar balans, grundar dig och balanserar dina energier.

Reiki har sitt ursprung i Japan, som bygger på en kinesisk medicin som menar att Ki genomströmmar allt levande. Rei betyder “universell” och Ki betyder “livsenergi”. Under en Reikibehandling aktiveras Ki-flödet som sätter igång kroppens egna självläkningssystem. Förutom det frigörs vårt må-bra hormon oxytocin och stressnivån sjunker i kroppen. Reiki är en holistisk behandlingsmetod som behandlar sinnet, kroppen och själen på samma gång vilket skapar många fördelaktiga effekter inklusive djup avkoppling och känslor av lugn, trygghet och välbefinnande.

Reiki förutsätter ingen speciell livsåskådning, varken från utövaren eller av den som tar emot. Reiki är helt oberoende av tro. Många tror att de måste vara “mottagliga” på ett speciellt sätt, men alla är mottagliga för Reiki.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket.

Healing på distans

Distansreiki fungerar då jag mottagit och känt på det, samt gett behandlingar där mottagarna gett mig bra referens och berättat hur de känner så vet jag att det funkar!
Reiki energin kan sändas på långa avstånd både till djur och människor vilket möjliggör behandling på distans. Reiki på distans är lika effektivt som direkt Reiki. Det är väldigt individuellt hur Reiki upplevs på distans. Någon kan känna att värme och energi fylls på, stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av distans Reiki men några känner inte något alls. Vi är alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram – det gör den alltid. Reiki prioritetsläker, vilket innebär att den går dit där den bäst behövs här och nu. Både fysiskt och psykiskt.


Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Många länder använder Reiki som kompletterande behandling inom traditionell sjukvård.

Jag har glädjen att nu vara diplomerad Reiki healer och erbjuder Reiki som distansbehandling samt direkt Reiki i Veberöd eller enligt ök. Nyfiken på Reiki? Kontakta gärna mig så bokar vi in en tid.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag då Reikihealing är en erkänd metod som är klassad som rehabiliterande friskvård hos Skatteverket.

Priser Healing

Reiki healing på distans, 30 min, 333 kr

Reiki healing på plats, 40 min, 444 kr (i Veberöd)

Reiki healing på plats, 60 min, 666 kr (i Veberöd)

Välkommen att maila eller ringa mig så bokar vi in en tid som passar dig.