Jag har gått till ett flertal personer för att komma tillrätta med min hälsa men det är sällan jag träffat en person som med sånt engagemang och värme tagit emot mig. Jag fick massor av konkreta tips och lösningar för att förbättra min hälsa samt en bättre förståelse för hur allt i kroppen hänger samman, superintressant! Med en genuin önskan om att hjälpa och skapa förändring i kombination med djup förståelse och kunskap kan jag varmt rekommendera Malin.

Elin 42 år

Tydlig, pedagogisk och informativ genomgång av resultaten från livsstilsanalys och diagnostik av ansikte och tunga. Lätt att följa instruktioner om vad som skulle göras innan mötena. Trevlig bemötande och tydliga och informativa svar på frågeställningar som jag hade. Bra möten där det både gavs information om hur det låg till med kroppen samt vad man kunde göra för att förbättra sina resultat.

Markus 49 år

Malin är proffsig och duktig. Hon gjorde en gedigen analys och gav mig många bra tips. Jag gillar även allt hon delar med sig av i sociala medier och att hon har mig i tankarna och skickar saker lite då och då, som hon tycker skulle passa mig. Jag upplever att Malin verkligen brinner för att hjälpa människor att må bättre och hitta en livsstil som funkar. Och framförallt känns det som hon verkligen bryr sig väldigt mycket.

Caroline 43 år

Malin är mycket inkännande och kunnig. Hon kan verkligen inspirera till en bättre och hälsosammare livsstil. Jag kan varmt rekommendera henne till den som vill ta tag i sin hälsa och göra det bästa för sin kropp. Mycket bra och pedagogiskt framfört resultat av undersökningen.

Gertie 74 år

Malin hjälper dig att nå dina hälso- och livsstilsmål genom hennes genuina engagemang, kompetens, omtanke och lyhördhet. Hon ger personligt anpassade rekommendationerför att du ska nå dina hälsomål! Malin är den peppande, stöttande coachen som är med hela vägen, genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne.

Alia 36 år