Möte & samtal 60 min | 1500:- 

Passar dig som enbart vill göra en hälsoanalys och veta din hälsostatus, samt få personliga hälsorekommendationer.

  • En omfattande livsstilsanalys och information om din hälsostatus samt personliga rekommendationer
  • Ett hälsocoachings samtal 60 min
  • En tung- & ansiktsdiagnostik
  • Personlig coaching online

Innan mötet ber jag dig fylla i ett omfattande livsstilsformulär där du får svara på frågor, du får också fota ditt ansikte och tunga och skicka till mig. Sen gör jag en grundlig genomgång av din hälsa i kombination med tung- och ansiktsdiagnostik. Jag gör en analys av ditt hälsoläge och ger personliga rekommendationer för dig så att du ka återfå energi, styrka och balans. Därefter har du verktyg som du själv kan applicera i din livsstil för en hållbar hälsa.