Holistisk coaching – jag stöttar dig till ett liv i balans

Som din Hälso- och Livsstilsterapeut stöttar jag dig till ett hälsosammare och bättre liv genom att ta fram ett personligt program som du kan följa. Tillsammans kommer vi utforska dina gränser och hitta nya och bättre sätt för dig att uppnå dina mål.

​De terapier jag arbetar med har sina rötter i funktionsmedicin, kinesisk/österländsk medicin samt homeopati. Som en del i coachingen pratar vi om din nuvarande livsstil och hälsa och vilket som är ditt önskade läge. Jag ställer frågor och ber dig fylla i ett livsstilsformulär. Jag gör även en ansikts- och tungdiagnostik för att se hur din kropp mår på insidan. Därefter analyserar jag och kommer med skräddarsydda rekommendationer, hälsonycklar, övningar och ev. kosttillskott som passar just dina behov så att du kan nå ditt önskade hälsoläge.

​Jag är baserad i Skåne och erbjuder tjänster inom hälso- coaching och reiki online på distans samt möjlighet till möte i Veberöd samt Malmö, Lund med omnejd.

Hälso- & livsstilsanalys

FRI KONSULTATION – 15 MIN

Om du är nyfiken på holistisk hälsa, att läka naturligt och vill veta mer om personlig coaching rekommenderar jag ett första samtal, ett kostnadsfritt upptäckarsamtal för att känna efter om personkemin stämmer och om jag är rätt coach för dig.

Du får berätta om dig, din hälsa & livsstil och vad du behöver hjälp med. Om du har frågor kring upplägget, mina tjänster, coaching, eller om du är osäker på ditt beslut så hjälper jag dig komma fram till vad som känns rätt för dig.

Hälsopaket

Nedan kortfattat vilka hälopaket jag erbjuder – läs mer under tjänster.

BAS – Hälso- och livsstilsanalys – Möte & samtal 60 min (1 tillfälle)

Lilla Hälsopaketet Fjärilslarv (3 tillfällen)

Mellan Hälsopaketet Fjärilspuppa (5 tillfällen)

Stora Hälsopaketet Fjäril (10 tillfällen)

Holistisk coaching / samtal

Jag hjälper dig med det inre arbetet du behöver göra för att nå den förändring du längtar efter. Personlig livscoaching och vägledande samtal utifrån helheten där sinne, kropp och själ hänger samman som en enhet. 

Med reflekterande och coachande samtal, vägledning och verktyg, stöttar jag dig till:

  • Att ändra ditt mindset
  • Prioritera dig själv
  • Fokusera på dina styrkor, kunskaper och erfarenheter
  • Skapa klarhet i vad vill du i livet, vad är viktigt på riktigt
  • Tacksamhet 
  • Ge dig själv egen tid och självkärlek 
  • Lyssna på din intuition och ditt hjärta
  • Leva medvetet & fullt ut
  • Utveckling av din inre kraft
  • Balans för ett hållbart liv

När du utvecklar ditt inre och får nya insikter ökar ditt välmående och du uppnår ett liv i balans som är hållbart i längden. Dina relationer förbättras både till dig själv och din omgivning.

Jag brinner för att engagera mig i människors förändringsprocess som ger meningsfullhet så att du kan leva ditt drömliv, i hållbar balans och återfå energi, hälsa & livskraft!

Friskvård

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för samtliga av mina tjänster: Hälso- och livsstilsanalys, kostråd och reiki är berättigade som friskvård hos Skatteverket.